Fracțiunea Comuniștilor și Socialiștilor are cei mai mulți deputați nevaccinați
Full Article 2 minutes read

Fracțiunea Comuniștilor și Socialiștilor are cei mai mulți deputați nevaccinați

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a continuat și în cadrul ședinței plenare din 30 septembrie, să anunțe numărul deputaților imunizați împotriva Covid-19. Dacă data trecută erau vaccinați 72 de parlamentari, astăzi sunt 81.

Astfel, din cei 63 de deputați PAS, 58 s-au imunizat, iar un deputat a prezentat alt document care atestă prezența anticorpilor. De la Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) s-au vaccinat 20 din 32 de deputați, iar din cei șase deputați ai Partidul ȘOR s-au vaccinat trei. După prezentarea acestor cifre, șeful Legislativului a declarat că „rezultatele sunt modeste”.

„Voi face acest lucru de fiecare dată, în speranța că noi toți să devenim acele exemple pentru cetățenii noștri. În special, cei care sunt vocali să facă primii pasul acesta și să se vaccineze, din respect pentru medici care trec printr-o perioadă complicată ca în valul precedent. Excepțiile sunt excepții și nu pot deveni regulă generală”, a spus Grosu.

Fără a oferi numele deputaților nevaccinați, pe motiv că sunt date cu caracter personal, Igor Grosu a concluzionat că de la PAS, nu s-au vaccinat 4 deputați, de la BECS- 12, iar de la Partidul ȘOR– 3.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: