Fratele principalului suspect în omorul Anei-Maria, investigat de procurori în cazul morții unui bebeluș de 10 luni
Full Article 1 minutes read

Fratele principalului suspect în omorul Anei-Maria, investigat de procurori în cazul morții unui bebeluș de 10 luni

Procuratura Generală (PG) investighează implicarea fratelui lui Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în omorul Anei-Maria, tânăra însărcinată dispărută la Orhei, în cazul de deces al unui copil de 10 luni, care s-a produs acum 14 ani, scrie Ziarul de Gardă.

Fratele lui Gheorghe Cotorobai este acuzat de rudele copilului că ar fi omorât bebelușul și ar fi mușamalizat cazul. Pentru decesul copilului a fost condamnată mama acestuia, care era minoră atunci. Mama fetei, adică bunica bebelușului decedat, a declarat anterior pentru Ziarul de Gardă că ea și fiica ei au fost amenințate de familia Cotorobai. Fe frică, femeia a spus că a fugit, împreună cu fiica sa, din Republica Moldova.

„În exercitarea Procuraturii Generale se află un proces penal în cadrul căruia se investighează toate circumstanțele speței, inclusiv cele invocate în solicitarea Dvs.”, se arată în răspunsul PG pentru Ziarul de Gardă.

Află detalii despre cazul bebelușului AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: