Furculiță: Blocul PCRM-PSRM nu va susține candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Furculiță: Blocul PCRM-PSRM nu va susține candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru (VIDEO)

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va susține candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru. Un anunț în acest sens a fost făcut de deputatul Corneliu Furculiță, în cadrul unei briefing de presă, astăzi, 30 iulie.

„Indiferent ce candidat va fi, chiar și Natalia Gavrilița, care a mai avut două tentative, dar nu a acumulat nici un vot, chiar de la deputații ei, noi suntem o opoziție care va critica dur această guvernare și va taxa toate greșelile”, a spus Furculiță.

De asemenea, Furculiță a declarat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va susține candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de premier.

Menționăm că astăzi, 30 iulie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut consultări cu fracțiunile parlamentare pentru identificarea candidatului la funcția de prim-ministru. La consultări au venit deputații din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate și din fracțiunea Partidului „ȘOR”. Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu au venit la președinție.

„Am solicitat ca doamna președintă să vină la parlament pentru consultări, lucru absolut normal pentru o țară parlamentară. Acest lucru nu s-a întâmplat”, a spus Corneliu Furculiță.

Ulterior, Maia Sandu a semnat un decret prin care a nominalizat-o pe Natalia Gavrilița drept candidat la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: