Gerul a lăsat fără apă mai mulți locuitori ai capitalei. Zeci de instalații au înghețat
Full Article 50 second read

Gerul a lăsat fără apă mai mulți locuitori ai capitalei. Zeci de instalații au înghețat

Gerul din ultimele zile a lăsat fără apă mai mulți locuitori ai capitalei, după ce zeci de instalații de apă neprotejate au înghețat. Primăria municipiului Chișinău anunță că este vorba, în special, despre instalațiile din sectorul particular. Echipele de la „Apă-Canal Chișinău intervin la adresele vizate, pentru a remedia problemele apărute, dă asigurări municipalitatea.

În contextul menținerii temperaturilor scăzute, pentru a evita eventuale avarii, S.A. „Apă-Canal Chișinău” îndeamnă consumatorii să asigure izolarea termică a locurilor de amplasare a instalațiilor de contorizare, a gurilor de acces, a rețelelor interioare de canalizare și a branșamentelor la apă, lăsând liber doar cadranul de citire a datelor de consum de apă, inclusiv capacul de acces care închide căminul trebuie să fie bine ermetizat.

Despre contoarele înghețate/deteriorate, consumatorii pot anunța la numărul de telefon indicat în factura de plată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: