Gestul extrem la care a recurs un străin, după ce nu și-a putut justifica vizita în Moldova: A sărit de pe trapa avionului
Full Article 2 minutes read

Gestul extrem la care a recurs un străin, după ce nu și-a putut justifica vizita în Moldova: A sărit de pe trapa avionului

Un bărbat, fără acte valabile, a sărit de pe trapa unui avion de pe cursa „Antalya-Chișinău”, după ce a primit refuz de intrare în Republica Moldova. Străinul a transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, la moment, viața bărbatului se află în afara oricărui pericol.  

Potrivit unei note informative emise de Poliția de Frontieră, incidentul a avut loc în dimineața zilei de azi, în jurul orei 03:50, pe sensul de intrare în Republica Moldova, după ce pasagerii de pe ruta „Antalya-Chișinău” au fost supuși unui control chiar la scara aeronavei. Ca urmare, un cetățean străin a primit refuz de intrare în Republica Moldova pe motiv că nu deținea acte valabile și nici nu și-a putut justifica scopul vizitei în țara noastră.

Conform sursei citate, bărbatul a primit primul ajutor medical la fața locului, iar ulterior, însoțit de un echipaj al Poliției de Frontieră, persoana a fost transportat la una din instituțiile medicale din capitală. Din spusele medicilor, viața străinului este în afara oricărui pericol.

Poliția de Frontieră anunță că a inițiat cercetări interne în vederea elucidării circumstanțelor pe caz.

Totodată, pentru încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor, fără a fi respectate regulile de intrare în Republica Moldova, compania aeriană riscă amendă contravențională de până la 300 unități contravenționale sau până la 15 mii lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: