Guvernul a numit noi directori generali la ANSA și Agenția de investiții
Full Article 2 minutes read

Guvernul a numit noi directori generali la ANSA și Agenția de investiții

Radu Mustață a fost numit în funcția de director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) din 7 octombrie. Candidatura acestuia a fost aprobată în cadrul ședinței de Guvern, din 6 octombrie.

„Sunt foarte multe subiecte importante unde nu am văzut progres la ANSA. În primul rând este vorba despre protecția consumatorului și în al doilea rând despre capacitatea antreprenorilor noștri de a exporta anumite produse pe piața UE. Să stirbiți corupția din agenție și să vă concentrație pe aceste două subiecte”, a remarcat prim-ministra Natalia Gavrilița.

Începând din 7 octombrie și Agenția de investiții va avea un nou director general. Este vorba despre Stelian Manic, candidatura căruia a fost aprobată de cabinetul de miniștri. Natalia Gavrilița a ținut să menționeze că Agenția trebuie fortificată.

„Trebuie să fortificăm Agenția de Investiții. Agenția este despre atragerea investitorilor calitativi care creează locuri de muncă în Republica Moldova și care creează o rețea pentru întreprinderile mici și mijlocii. Să vă concentrați pe aceste lucruri și nu doare pe evenimente  frumoase”, a conchis prim-ministra.

De asemenea, în ședința de astăzi a fost propusă numirea lui Eduard Ohladciuc, în funcția de șef al marelui stat major al Armatei Naționale, comandant al Aratei Naționale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: