Guvernul Moldovei se alătură campaniei #LightUpUkraine. Dorin Recean: „Noi am ales să fim de partea corectă a istoriei”
Full Article 50 second read

Guvernul Moldovei se alătură campaniei #LightUpUkraine. Dorin Recean: „Noi am ales să fim de partea corectă a istoriei”

Guvernul Republicii Moldova anunță că se alătură campaniei europene #LightUpUkraine. Astfel, pe 24 februarie, de la ora 19:00, iluminatul public al clădirii Executivului va fi stins. 

„Guvernul Republicii Moldova este unit în mesajul său neclintit de solidaritate cu Ucraina și poporul țării vecine. O zi tristă care marchează un an de la începutul războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei.Împreună cu țările partenere, de la ora 19:00, vom stinge iluminatul public al clădirii Guvernului, alăturându-ne campaniei europene #LightUpUkraine. Este încă un gest prin care suntem alături de Ucraina. Noi am ales să fim de partea corectă a istoriei! Mulțumim Ucrainei și poporului ucrainean pentru că luptă, că apără Europa și valorile democrației. Ucraina și Pacea vor învinge!”, a comunicat premierul Dorin Recean.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: