Guvernul, reacție la protestul comuniștilor și socialiștilor: „Invităm toți actorii din societate să contribuie cu soluții concrete”
Full Article 1 minutes read

Guvernul, reacție la protestul comuniștilor și socialiștilor: „Invităm toți actorii din societate să contribuie cu soluții concrete”

Guvernul nu va comenta protestul organizat de comuniști și socialiști, pe 21 februarie, în fața instituției. Comentariul a fost făcut pentru NM de către purtătorul de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, care a dat asigurări că miniștrii vor continua să depună eforturi pentru „a îmbunătăți calitatea vieților cetățenilor”. Manifestanții au solicitat demisia cabinetului de miniștri. 

Nu comentăm revendicările manifestanților și oricine are dreptul să protesteze, desigur, în condițiile legii și respectând drepturile altor cetățeni. Guvernul, la rândul său continuă misiunea de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de viață prin programele și acțiunile realizate. Nu ne dorim politizarea subiectelor atunci când ne gândim la interesele cetățenilor și invităm toți actorii în societate să contribuie cu soluții concrete în beneficiul oamenilor”, a declarat Daniel Vodă pentru NM.

Precizăm că BCS și simpatizanții lor au protestat pe 21 februarie, în fața sediului Guvernului de la Chișinău, față de pensiile mici. Oamenii au desfășurat pancarte cu mesaje precum „Jos genocidul pensionarilor” și „Viață decentă pensionarilor”. Manifestanții și deputații BCS au solicitat, de asemenea, demisia Guvernului și a președintei Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: