Iarna a ajuns și la Chișinău. Fotoreportaj NM cu primii fulgi din capitală
Full Article 20 second read

Iarna a ajuns și la Chișinău. Fotoreportaj NM cu primii fulgi din capitală

Iarna pune, încet, dar sigur, stăpânire pe întreaga Moldovă. Ninsorile şi-au făcut deja apariţia în numeroase regiuni ale țării. Zăpada ne-a adus aminte de ce totuși iarna e frumoasă. În capitală, imagini cu o ninsoare „ca-n povești” au fost surprinse de fotograful NM, Andrei Mardari.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: