Igor Grosu: „Contăm pe experiența Irlandei în calea aderării europene”
Full Article 50 second read

Igor Grosu: „Contăm pe experiența Irlandei în calea aderării europene”

Republica Moldova mizează pe experiența și expertiza irlandeză în mai multe domenii sectoriale, precum agricultură, sănătate, investiții, a menționat președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Irlandei în țara noastră, cu reședința la București, Paul McGarry.

„În contextul acordării Republicii Moldova statutului de stat candidat la Uniunea Europeană, contăm pe experiența și expertiza irlandeză în mai multe domenii sectoriale, precum agricultură, sănătate, investiții. În mod special am vorbit despre comunitatea mare de moldoveni din Irlanda. Trebuie să accelerăm negocierile pe mai multe acorduri sociale care vor ajuta cetățenii noștri”, a menționat Igor Grosu.

De asemenea, șeful Legislativului de la Chișinău declarat că urmează să întreprindă o vizită de lucru la Dublin, la invitația omologului său, fără a preciza data.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: