În centrul Chișinăului, polițiștii au reținut un grup de tineri cu „constituție atletică”
Full Article 2 minutes read

În centrul Chișinăului, polițiștii au reținut un grup de tineri cu „constituție atletică”

Polițiștii din Chișinău au anunțat pe 23 octombrie că au reținut în centrul capitalei un grup de tineri din Bălți care nu au putut explica de ce au venit la Chișinău. Toți au fost escortați la Inspectoratul de Poliție.

„La intersecția străzilor Tighina cu Columna, din capitală, a fost stabilit un grup de tineri cu constituție atletică, în geci negre și cu comportament dubios. Toți sunt veniți din Bălți și nu au putut explica clar scopul aflării acolo. La moment sunt conduși la Inspectorat pentru identificare și stabilirea intenției lor”, a explicat polițiștii.

Amintim că mai devreme poliția a raportat că la protestul partidului Șor, programat pentru 23 octombrie, sunt posibile altercații cu organele de forță. Potrivit oamenilor legii, organizatorii acțiunii recrutează tineri de peste 18 ani și cu o greutate de cel puțin 80 kg.

Acesta nu a fost primul avertisment din partea oamenilor legii înainte de protestul de astăzi. Anterior, poliția avertizase deja că protestatarii intenționau să blocheze mai multe străzi ale capitalei cu corturi și mașini. „Suntem, de asemenea, conștienți de recrutarea de oameni de forma atletică pentru a crea tensiune și provocare”, a spus Inspectoratul General.

Astăzi, 23 octombrie, polițiștii au avertizat din nou că traficul în centrul Chișinăului ar putea fi îngreunat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: