În grădinițele din Chișinău începe livrarea cadourilor pe care le vor primi copiii cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Full Article 1 minutes read

În grădinițele din Chișinău începe livrarea cadourilor pe care le vor primi copiii cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Peste 31 de mii de copii din grădinițele din capitală vor primi cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, informează MOLDPRES.

Contactat de agenție, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău, Andrei Pavaloi, a specificat că dulciurile au fost cumpărate de la un producător autohton și corespund tuturor normelor de consum.

În prezent, cadourile sunt livrate la instituțiile de învățământ. Acestea urmează să fie distribuite în toate grădinițele din capitală până la desfășurarea matineelor dedicate sărbătorilor de iarnă, care vor începe după data de 15 decembrie”, a spus Andrei Pavaloi.

Șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport a subliniat că, în acest an, directorii instituțiilor de învățământ vor decide dacă părinții pot participa la matinee.

Cadourile pentru copii sunt achiziționate din bugetul Primăriei municipiului Chișinău.

În capitală sunt 127 de grădinițe.

***

Amintim că, din 1 decembrie, în toate sectoarele capitalei începe comercializarea brazilor de Crăciun.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: