VIDEO În mai multe regiuni ale țării ninge. Recomandările poliției pentru șoferi
Full Article 1 minutes read

VIDEO În mai multe regiuni ale țării ninge. Recomandările poliției pentru șoferi

În mai multe regiuni ale țării ninge, avertizează Inspectoratul General al Poliției (IGP). Oamenii legii îndeamnă atât șoferii, cât și pietonii, să fie vigilenți și să respecte recomandările, pentru propria siguranță.

IGP le recomandă șoferilor să pornească la drum doar dacă mașina este echipată corespunzător. La fel, șoferii sunt îndemnați să se informeze despre starea traseului care urmează să-l parcurgă și să adapteze viteza conform condițiilor meteo.

De asemenea, conducătorii auto sunt îndemnați să  evite depășirile, ținând cont că condițiile meteo sunt „extrem de periculoase” și să reducă viteza.

„Acordați o atenție sporită în apropierea trecerilor pentru pietoni. Cuplați centura de siguranță înainte de a porni la drum și nu uitați de conectarea fazei scurte a luminii de întâlnire” – mai recomandă Poliția.

Precizăm că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat că pe alocuri va ninge sâmbătă, 13 ianuarie. Se așteaptă ca în următoarele zile vremea să se încălzească, ușor. Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile – vezi AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: