În Moldova a fost anunțat cod galben de caniculă: se așteaptă temperaturi de până la +33°C și mai mult 
Full Article 50 second read

În Moldova a fost anunțat cod galben de caniculă: se așteaptă temperaturi de până la +33°C și mai mult 

Meteorologii au emis cod galben de caniculă și pericol excepțional de incendiu. Avertizarea cu privire la perioada caniculară este valabilă pentru 26-27 iulie curent. 

Codul galben a fost emis de meteorologici pe 26 iulie. Astfel, pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33°C și mai mult.

Totodată, până pe 29 iulie se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V).

În Moldova a fost anunțat cod galben de caniculă: se așteaptă temperaturi de până la +33°C și mai mult 

old.meteo.md

Menționăm că urmare a temperaturilor mari și a lipsei precipitațiilor, Moldova va avea în acest an recolte mai mici. Aceasta este din cauza condițiilor agrometeorologice care s-au format în perioada critică a dezvoltării culturilor prășitoare (iunie-iulie). Informații în acest sens au fost comunicate pe 26 iulie, de reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: