În Moldova vor fi deschise secții de votare pentru alegerile parlamentare din Bulgaria
Full Article 40 second read

În Moldova vor fi deschise secții de votare pentru alegerile parlamentare din Bulgaria

Opt secții de votare vor fi deschise în Republica Moldova pentru alegerile parlamentare din Bulgaria. Scrutinul va avea loc pe 2 aprilie 2023. 

Secțiile de votare vor activa la Ambasada Bulgariei în Chișinău, la consulatul din Taraclia, în localitățile Tvardița și Cahul, și în UTA Gaguz-Yeri – în satul Copceac și orașele Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești, scrie Moldpres cu referire la BTA.

Hotărârea privind deschiderea secțiilor de votare în Republica Moldova a fost luată de Comisia Electorală Centrală de la Sofia.

Pe 2 aprilie, Bulgaria va organiza alegeri anticipate pentru cea de-a 49-a Adunare Națională.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: