UPDATE În România au fost confirmate încă cinci cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanţul ajunge la 64 de persoane
Full Article 1 minutes read

UPDATE În România au fost confirmate încă cinci cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanţul ajunge la 64 de persoane

Cinci cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în România, transmite Digi24. Astfel, bilanţul la nivel naţional ajunge la 64 de cazuri.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, care a intrat în contact cu o altă persoană care a călătorit în Germania. De asemenea, au mai fost infectați un bărbat de 53 ani, o femeie de 48 ani, o tânără de 22 de ani şi un tânăr de 23 de ani.

Aceeași sursă scria că ieri, 12 martie au fost confirmate șase cazuri noi. Persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1 450 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19. Alte 12.878 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Menționăm că în Republica Moldova au fost confirmate șase cazuri de infectare cu coronavirus de tip nou. Potrivit datelor oferite de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, toate persoanele infectate au venit din Italia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: