Încă patru femei și un bărbat au fost răpuși de COVID-19. Victimele sunt din Taraclia, Cimișlia și Chișinău
Full Article 2 minutes read

Încă patru femei și un bărbat au fost răpuși de COVID-19. Victimele sunt din Taraclia, Cimișlia și Chișinău

În Republica Moldova au fost înregistrate alte 5 decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în dimineața de 1 august. 

x

Deces 779: Bărbat de 72 ani, din raionul Cimișlia. Internat la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 780: Femeie de 77 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 16 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 781: Femeie de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 29 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertesniune arterială, obezitate.

Deces 782: Femeie de 57 ani, din raionul Taraclia. Internată la data de 17 iulie, la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: fibrilație  atrială, diabet zaharat.

Deces 783: Femeie de 49 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, obezitate, pielonefrită cronică.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 24733 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1551 în Transnistria.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 442 stare gravă (dintre care  39 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1152- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 302 persoane au fost tratate și externate. În total, 17571 persoane au fost tratate  de COVID-19,

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: