Încă un bărbat și trei femei au fost răpuși de coronavirus. De ce maladii sufereau victimele
Full Article 1 minutes read

Încă un bărbat și trei femei au fost răpuși de coronavirus. De ce maladii sufereau victimele

În Republica Moldova au fost înregistrate încă 4 decese în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat și trei femei cu vârstele cuprinse între 64 și 67 de ani, informează Ministerul Sănătății.

Deces 372: Bărbat de 64 ani, din r-nul Briceni, tranferat în stare gravă de la SR Briceni la SR Edineț, pe data de 6 iunie. Comorbidități: hepatită toxică, obezitate gr. II.

Deces 373: Femeie de 65 ani, din mun. Bălți, internată în stare gravă la Spitalul Clinic Bălți, pe data de 4 iunie, cu insuficiență respiratorie acută. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

Deces 374: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău, transferată de la SCM ”Sfînta Treime”, la Spitalul Clinic Bălți, pe data de 3 iunie. Comorbidități: pielonefrită cronică, hipertensiune arterială gr. III, anemie cronică gr. III.

Deces 375: Femeie de 64 ani, din Tiraspol. Comorbidități: obezitate gr. III, diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterial gr. 2, cardiomiopatie mixtă.

Până la ora actuală, 6072 persoane au fost tratate, iar 375 au decedat din cauza COVID-19. În total, 10727 cetățeni ai Republicii Moldova s-au infectat cu COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: