Încă un tren pe cursa Kiev-Chișinău. Decizia responsabililor din Ucraina 
Full Article 1 minutes read

Încă un tren pe cursa Kiev-Chișinău. Decizia responsabililor din Ucraina 

Reprezentanții Căii Ferate din Ucraina anunță că în perioada sărbătorilor de iarnă va fi inclus încă un tren pe cursa Kiev-Chișinău.

Prima cursă va începe de la Kiev, pe 20 decembrie, iar de la Chișinău – pe 21 decembrie. Trenul va circula o dată la două zile.

Plecarea din Kiev va fi la ora 17:02 și va ajunge la Chișinău la 10:38. În sens opus, trenul va pleca din Chișinău la ora 17:45 și va ajunge la Kiev la 11:48.

Trenul se va opri la următoare stații: Kazatin, Vinnița, Jmerinka, Bar, Kopai, Kotiujarî, Vendiceanî, Moghilev-Podolskii, Velcineț, Ocnița, Bălți, Ungheni.

***

Menționăm că după mai bine de 20 de ani, în noiembrie 2022 a fost relansată cursa internațională de pasageri Chișinău – Kiev. Reprezentanții Căii Ferate din Moldova anunțau că trenul de pe cursa regulată Chișinău – Kiev are o durată de călătoriei de aproximativ 13 ore. Capacitatea maximă de locuri disponibile: 280 de locuri.

Cei de la Calea Ferată din Moldova mai declarau că, costul unui bilet de călătorie de la Kiev la Chișinău este între 870 și 1215 MDL.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: