Incendiu lângă Parlament. Pompierii au intervenit de urgență
Full Article 40 second read

Incendiu lângă Parlament. Pompierii au intervenit de urgență

Incendiu în apropiere de clădirea Parlamentului. Pompierii au intervenit de urgență în dimineața zilei pentru a stinge un automobil cuprins de flăcări la intersecția străzilor Sfatul Țării și Anatol Corobceanu din capitală.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la 112 a fost recepționat la ora 10:56. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de salvatori, care au reușit lichidarea arderii la ora 11:08.

Conform sursei citate, în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Potrivit IGSU, focul a afectat secțiunea motorului.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 24 situații de risc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: