Incendiul de la depozitul de pe Calea Basarabiei, lichidat. Pompierii au luptat cu focul aproape 24 de ore
Full Article 1 minutes read

Incendiul de la depozitul de pe Calea Basarabiei, lichidat. Pompierii au luptat cu focul aproape 24 de ore

Incendiul de la depozitul de pe strada Calea Basarabiei din capitală a fost lichidat în dimineața zilei de 22 aprilie, la ora 06:44, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Pe parcursul nopții, la fața locului au lucrat echipele și forțele de intervenție ale IGSU. Pompierii au efectuat lucrări de demolare și demontare a construcției metalice pentru a putea interveni în focarelor din interior. La fața locului a activat statul major pentru luarea deciziilor și gestionarea misiunii de intervenție.

Următoarea etapă în acest caz va fi cercetarea cauzei incendiului. Laboratorul experimental antiincendiar va efectua cercetări statice și dinamice a locului incendiului pentru a înainta primele versiuni.

Menționăm că un incendiu puternic a izbucnit la un depozit cu vopsea de pe strada Calea Basarabiei, în dimineața zilei de miercuri, 21 aprilie. La fața locului au fost antrenați 60 de pompieri cu 15 unități de tehnică, conform numărului sporit de intervenție de gradul III. Suprafața depozitului afectat de foc este de 2000 m2.

Cum a decurs intervenția pompierilor, puteți urmări în fotoreportajul NM.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: