„Încep totul de la zero”. Ex-deputatul Alexandr Slusari a devenit director executiv al Asociației Forța Fermierilor
Full Article 2 minutes read

„Încep totul de la zero”. Ex-deputatul Alexandr Slusari a devenit director executiv al Asociației Forța Fermierilor

Fostul deputat al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Alexandr Slusari a devenit director executiv al organizației Asociația Forța Fermierilor. Informația a fost confirmată de către acesta pe 12 aprilie. Ex-parlamentarul a precizat că în noua funcție va promova politici agricole noi și își propune ca organizația să fie activă și vocală.

Alexandr Slusari a menționat că planurile sunt „mărețe”.

Începănd de azi, Asociația Forța Fermierilor activează cu acte în regulă. Sunt onorat să fiu desemnat director executiv al acestei organizații. Revin la rădăcini și încep totul de la zero. Vom încerca cu mii de agricultori să facem o altă asociație și să promovăm alte politici agricole. Să fim vocali și activi. Sloganul nostru este „PUNEM AGRICULTURA ÎN OFENSIVĂ”, similar cu sloganul organizației-soră din România. Vrem să schimbăm atitudinea societății față de producătorii agricoli autohtoni, care hrănesc țara și să salvăm satele noastre”, a scris Slusari pe Facebook.

Totodată, fostul deputat a subliniat că nu părăsește Platforma DA.

Nu dispar din spațiul public, rămăn deschis pentru presă și nu plec din Platforma DA. Cum am promis încă vara trecută, nu voi ocupa nicio funcție de conducere în cadrul unicului partid la care am fost și sunt membru. Se schimbă anumite priorități pentru mine, dar nu și viziunile mele. Totodată, asociația Forța Fermierilor va fi o organizație depolitizată, care deja cuprinde fermieri din diferite partide, însă ei sunt uniți de problemele comune din sectorul agroindustrial”, a mai menționat politicianul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: