Începând de mâine va fi suspendat traficul rutier pe unele străzi din Chișinău 
Full Article 1 minutes read

Începând de mâine va fi suspendat traficul rutier pe unele străzi din Chișinău 

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 17-22 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și M. Cebotari, precum și pe str. M. Cebotari în perimetrul str. Columna – str. Alexandru cel Bun. Pe aceste adrese, furnizorul de energie electrică va schimba pilonii din beton armat. 

În legătură cu executarea lucrărilor, itinerarul rutelor nr. 103, 108, 171 și 174 se modifică după cum urmează: de pe str. Ismail pe str. Mitropolit Varlaam, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Petru Movilă, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, în perioada 18-20 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier pe strada Arhanghelul Mihail, tronsonul cuprins între bd. Gr. Vieru și Petru Rareș, în legătură cu necesitatea executării în zonă a lucrărilor arheologice.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendarea de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: