Incident la concertul Okean Elzy de la Arena Chișinău. Un bărbat a căzut de la 2,5 metri
Full Article 2 minutes read

Incident la concertul Okean Elzy de la Arena Chișinău. Un bărbat a căzut de la 2,5 metri

Un bărbat de 39 de ani a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut de la înălțime la concertul trupei „Okean Elzy” din 24 decembrie, desfășurat la Chișinău Arena. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către ofițerul de presă al poliției, Natalia Stati.

Mai exact, acesta a căzut de la înălțimea de aproximativ 2,5 metri. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical. Bărbatul a fost preluat de salvare și transportat la spital.

Poliția urmează să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere și să stabilească toate circumstanțele cazului.

Potrivit martorilor, incidentul ar fi avut loc cu câteva ore înainte de concert.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt de la Institutul de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, ne-a spus că la moment bărbatul beneficiază de asistență medicală în volum deplin.

„Pacientul este internat la IMU și beneficiază de asistență medicală în volum deplin, conform protocoalelor medicale naționale”, a precizat Dorina Arsene.

Amintim că în ajun de Crăciun pe stil nou a fost deschisă Arena Chișinău. Edificiul va fi inaugurat cu un concert istoric al trupei „Okean Elzy”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: