Interdicția privind plimbările în parcuri, anulată. Precizările lui Ciocoi
Full Article 1 minutes read

Interdicția privind plimbările în parcuri, anulată. Precizările lui Ciocoi

Comisia Situații Excepționale a anulat decizia precedentă, prin care s-au interzis plimbările în parcuri, păduri sau zone de agrement. Despre acest lucru a anunțat premierul interimar, Aureliu Ciocoi, astăzi, 8 aprilie.

„Vin în fața cetățenilor cu scuze pentru anumite decizii din prima ședința, care au provocat anumite nedumeriri. S-a anulat interdicția prin care erau interzise plimbările în parcuri, păduri și zone de agrement. Acel punct a fost substituit cu următorul text: se interzice aflarea în spații publice în grupuri mai mari de trei persoane, cu excepția membrilor unei familii”, a declarat Ciocoi.

Menționăm că la ședința din 31 martie, parlamentul a votat pentru instituirea stării de urgență până pe data de 30 mai 2021. Proiectul de hotărâre pentru introducerea stării de urgență a fost aprobat cu 52 de voturi. Au votat pro deputații Partidului Socialiștilor, Platformei „Pentru Moldova” și Partidului Șor. Deși deputații din opoziție au înaintat mai multe amendamente, niciunul nu a fost aprobat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: