Interpreta Nadejda Babkina, în comă. A fost testată pozitiv cu coronavirus de tip nou
Full Article 2 minutes read

Interpreta Nadejda Babkina, în comă. A fost testată pozitiv cu coronavirus de tip nou

Interpreta Nadejda Babkina, din Rusia, a fost spitalizată. Ea a fost diagnosticată cu pneumonie bilaterală, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Starea sa este gravă, iar medicii au decis să o plaseze în comă artificială, scrie RBC

Potrivit jurnaliștilor, interpreta de 70 de ani a fost spitalizată acum câteva zile, în stare gravă. Medicii au testat-o pentru coronavirus, iar analizele au confirmat infectarea. Presa scrie că Nedejdei Babkina i s-a făcut rău încă pe 1 aprilie, când se afla în apartamentul său din Moscova.

Medicii de la ambulanță au transportat-o la spital, iar ulterior au transferat-o în instituția medicală din Kommunarka, unde sunt tratați pacienții infectați cu COVID-19.

Fiul artistei a cofirmat informația despre spitalizarea acesteia.

„Mama este în spital. De la începitul carantinei a respectat toate recomandările privind autoizolarea, a anulat toate întâlnirile și deplasările”, a precizat acesta.

Totuși, presa scrie că acum 10 zile, cântăreața se simțea bine și a fost văzută la repetiții, la teatrul „Ruskaya pesnya”.

„Fac parte din categoria de risc, dar sunt doar cifre. După starea mea de sănătate și senzații, nu e niciun risc pentru mine”, a spus atunci Babkina.

Însă soțul cântăreței, Evghenii Gor, a dezmințit informațiile și a declarat că artista este acasă și nu are nici măcar febră.

Amintim că, anterior, și artistul poporului din Rusia, Lev Leșenko, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. La fel, a fost testată pozitiv și soția sa. Potrivit presei din Rusia, cei doi s-au însănătoșit.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: