„Intrăm în campanie cu un mesaj onest și asumat”. PDCM s-a lansat în campania electorală (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Intrăm în campanie cu un mesaj onest și asumat”. PDCM s-a lansat în campania electorală (VIDEO)

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) s-a lansat pe 8 iunie în campania electorală. Președintele formațiunii Ion Chicu a prezentat lista candidaților și programului electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Liderul PDCM, ex-premierul Ion Chicu, a menționat că echipa sa pledează pentru integrarea în spațiul european.

„Peste o lună, cu toții trebuie să facem o alegere importantă. De această alegere depinde dacă Moldova va adopta cursul spre dezvoltare sau va continua să alunece pe panta dezordinii, dezbinării și sărăciei. PDCM intră în această campanie electorală cu mesajul său onest și asumat. Țara este în dificultate, dar împreună putem depăși orice dificultate”, a declarat liderul PDCM Ion Chicu.

La eveniment a fost prezentă și fostul ministru al Sănătății Viorica Dumbrăveanu, secretar general al PDCM. Aceasta a amintit că fostul guvern a reușit „să țină piept pandemiei” și a prezentat inițiativele sociale pe care le va promova formațiunea pe care o reprezintă, dacă va accede în parlament.

„Echipa PDCM este constituită din oameni profesioniști, cu o experiență vastă în domeniile sale de competență. Noi știm cum să realizăm obiectivele pe care le-am enunțat. Doar împreună vom putea contribui la schimbarea situației din R. Moldova”, a menționat Dumbrăveanu.

La eveniment au participat și Anatol Usatîi, ex-ministru al Economiei și Infrastructurii în Guvernul Chicu, primarul municipiului Hînceşti Alexandru Botnari și ex-deputata Partidului Democrat Valentina Stratan.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: