Ion Chicu a participat la o nuntă cu peste 100 de persoane? Un deputat PAS a sesizat MAI și IGP
Full Article 2 minutes read

Ion Chicu a participat la o nuntă cu peste 100 de persoane? Un deputat PAS a sesizat MAI și IGP

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Radu Marian a sesizat Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției, în legătură cu desfășurarea pe 28 august a unei nunți cu participarea a peste 100 de persoane, inclusiv a premierului Ion Chicu. 

Deputatul Radu Marian a scris pe pagina sa de Facebook că la eveniment ar fi participat și alți demnitari înalți de stat.

„Dodon e în a 3-a vacanță a anului, iar servitorul său – Chicu, face o nuntă fastuoasă, sfidând flagrant interdicțiile Comisiei Excepționale. Am trimis o sesizare la MAI și Poliție pentru a trage la răspundere organizatorii acestei nunți. Iată așa se distrează cei mai înalți demnitari de stat, în timp ce oamenii se sufocă în izolare și în sărăcia cauzată de criza pandemică”, a menționat parlamentarul.

Dodon e în a 3-a vacanță a anului, iar servitorul său – Chicu, face o nuntă fastuoasă, sfidând flagrant interdicțiile…

Posted by Radu Marian on Friday, 28 August 2020

Amintim că presa a scris anterior că unul dintre fii prim-ministrului Ion Chicu și-ar fi sărbătorit nunta pe 28 august, la o vinărie din Republica Moldova. NM a solicitat un comentariu de la premierul Ion Chicu, însă acesta nu ne-a răspuns la mesaj.

Conform dispoziției publicate de Comisia națională extraordinară pentru sănătate publică pe 26 august, desfășurarea nunților este interzisă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: