Irina Vlah pleacă în Rusia. Va participa la Forumul economic de la Sankt Petersburg
Full Article 1 minutes read

Irina Vlah pleacă în Rusia. Va participa la Forumul economic de la Sankt Petersburg

Bașcanul Găgăuziei Irina Vlah, însoțită de o delegație, va participa la forumul economic internațional care se va desfășura la Sankt Petersburg. Informația a fost confirmată de către Andrei Vedutenko, consilierul bașcanului, responsabil de relațiile cu presa.

Jurnalistului portalului Nokta.md Mihail Sirkili a remarcat că nu este pentru prima oară când Vlah participă la acest forum. Delegația din Găgăuzia a efectuat o vizită similară și anul trecut.

Evenimentul se va desfășura în perioada 15-18 iunie. Potrivit informației publicate pe site-ul oficial al forumului, și-au anunțat participarea reprezentanții Guvernului și Băncii Centrale ai Rusiei, Emiratelor Arabe Unite, Turciei, Venezuelei, Egiptului, precum și conducătorii unor organizații internaționale, reprezentanți ai asociațiilor de business din Italia, Canada, SUA, Franța, membrii comunităților științifice și culturale din Rusia, China, India, Cuba, precum și a unor companii rusești și străine. În total, ar urma să participe circa 500 de speakeri.

De asemenea, pe site este indicat că și-au confirmat participarea „reprezentanții a 115 țări și teritorii, inclusiv Rusia”. Organizatorii nu au precizat la ce țări se referă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: