Istorii ale oamenilor care au pierdut pe cineva drag din cauza COVID-19. A fost lansat un proiect de sensibilizare a opiniei publice (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Istorii ale oamenilor care au pierdut pe cineva drag din cauza COVID-19. A fost lansat un proiect de sensibilizare a opiniei publice (VIDEO)

Ministerul Sănătății își propune să sensibilizeze societatea cu privire la riscurile pe care le comportă Covid-19 pentru sănătatea și viața oamenilor. În acest sens, în spațiul public vor fi publicate câteva istorii ale oamenilor care au pierdut pe cineva drag din cauza infecției.

Primul erou al proiectului este Otilia-Andreea, care și-a pierdut bunelul în urma complicațiilor provocate de virus.

„Ambii bunei au fost internați în spital. Bunica a plecat la terapie intensivă, iar în ceea ce privește starea bunelului, medicii ne-au spus că șansele de a-l salva erau minime, din cauza vârstei înaintate și pentru că, anterior, a suferit de ictus. Atunci când treci printr-o experiență dureroasă legată de COVID-19, ești gata să îți faci sute de vaccinuri, doar ca să nu sufere și alții așa cum ai suferit și tu”, spune Otilia-Andreea.

În context, Ministerul Sănătății face încă un apel și îndeamnă oamenii să se vaccineze, menționând că majoritatea pacienților în stare gravă, precum și cei care au decedat de COVID-19 nu erau vaccinați.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: