„Jocurile olimpice pentru mine au luat sfârșit”. Anastasia Nichita, după ce a suferit o înfrângere la Tokyo
Full Article 2 minutes read

„Jocurile olimpice pentru mine au luat sfârșit”. Anastasia Nichita, după ce a suferit o înfrângere la Tokyo

După ce a trecut de una dintre favoritele la câștigarea titlului olimpic, nigeriana Odunayo Adekuoroye, Anastasia Nichita a cedat în ultimele secunde în fața sportivei din Bulgaria, Evelina Nikolova. Sportiva a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Jocurile Olimpice au luat sfârșit pentru mine. Dacă sunt dezamăgită este puțin spus! Am parcurs până aici un drum foarte greu. Am sacrificat atâtea și totul pentru visul meu cel mare – o medalie olimpică! Din păcate nu a fost să fie de această dată. O mică greșeală, doar 10 secunde m-au despărțit de lupta pentru medalia olimpică”, a mărturisit sportiva.

Anastasia Nichita a mai scris că experiența prin care a trecut o va face „mai puternică”.

„Uneori sportul este prea dur cu noi, ne pune în genunchi și ne face neputincioși, alte ori ne ridică pe cele mai înalte trepte! Însa cel mai important este să ne ridicăm și să continuăm indiferent de orice obstacol! Vreau să mulțumesc celor care au fost aproape de mine și m-au susținut, care au muncit cot la cot cu mine și care au crezut în mine pâna în ultima clipă! Îmi pare rău că nu v-am bucurat. O să mă ridic și o să devin mai puternică!”, a scris Anastasia Nichita.

Eleva lui Tudor Cîrlan s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o pe una dintre favoritele la câștigarea categoriei de 57 kg, nigerianca Odunayo Adekuoroye. Apoi, sportiva a suferit o înfrângere usturătoare. Ea a cedat în ultimele secunde în fața luptătoarei din Bulgaria, Evelina Nikolova, premiantă la Mondiale și Europene.

Anastasia Nichita este luptătoare în stil liber, campioană europeană în 2020, câștigătoare a campionatelor europene, maestru al sportului din Moldova de clasă internațională.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: