Jurnalistul Cristian Jardan a devenit consilierul politic al premierului Dorin Recean. Soția sa este consiliera lui Igor Grosu
Full Article 1 minutes read

Jurnalistul Cristian Jardan a devenit consilierul politic al premierului Dorin Recean. Soția sa este consiliera lui Igor Grosu

Jurnalistul Cristian Jardan a fost numit consilier politic al prim-ministrului Dorin Recean. Informația a fost confirmată pentru NM de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

UPDATE 18:15 Contactat de NM, Cristian Jardan a precizat că și-a suspendat calitatea de redactor-șef al replicamedia.md și de membru al Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare al companiei Teleradio Moldova.

„Săptămâna viitoare vom anunța echipa din Cabinet”, a adăugat Vodă.

Astăzi, Jardan l-a însoțit pe Recean în deplasare sa în teritoriu, la Bcriceni.

Jurnalistul Cristian Jardan a devenit consilierul politic al premierului Dorin Recean. Soția sa este consiliera lui Igor Grosu

Cristian Jardan este un jurnalist cu experiență din Republica Moldova. A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai de la Cluj, fiind licențiat în Sociologie. Ceva mai târziu, și-a făcut studiile la Școala de Studii Avansate în Jurnalism (Chișinău). Ulterior, s-a angajat la PROTV CHIȘINĂU, unde a deținut mai multe funcții, dar și la General Media Grup. În 2015 a devenit directorul portalului de știri „Unimedia.info”, iar ulterior a mai fost angajat și la „Ziarul de Gardă”. Din anul 2021, până în prezent a fost redactor-șef al portalului „replicamedia.md”.

Soția lui Cristian Jardan, Aurica Jardan, în prezent deține funcția de consilier al președintelui Parlamentului Igor Grosu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: