Kalush Orchestra scoate la licitație trofeul Eurovision pentru a ajuta armata ucraineană
Full Article 1 minutes read

Kalush Orchestra scoate la licitație trofeul Eurovision pentru a ajuta armata ucraineană

Trupa de folk-rap Kalush Orchestra a anunţat că va vinde la licitaţie trofeul Eurovision 2022 câştigat pe 14 mai. Banii obținuți vor ajunge la o fundaţie care ajută armata ucraineană, comunică Ukrinform.

„Plănuim să scoatem trofeul la licitaţie şi să donăm toţi banii unei fundaţii care ajută forţele armate şi Ucraina. Încă decidem la care licitație. Pentru că mulți oameni din străinătate deja fac donații şi mai mulţi vor să doneze. Iar gestul nostru îi va motiva. Credem că va fi în beneficiul Ucrainei”, a spus liderul trupei, Oleh Psiuk.

Kalush Orchestra din Ucraina a câștigat concursul internațional de cântec Eurovision cu piesa „Stefania”. Pe locul 2 s-a clasat Marea Britanie, fiind urmată de Spania, Suedia și Serbia.

Solistul grupului ucrainean Kalush Orchestra Oleg Psyuk, a cerut sprijin pentru Ucraina. „Ajută Ucraina, Mariupol! Ajută-l pe Azovstal!” a spus el după interpretarea piesei în marea finală.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: