Krasnoselski, reacție la informația că ieșirea bărbaților din Transnistria este interzisă: „Astfel de decizii nu au fost luate”
Full Article 1 minutes read

Krasnoselski, reacție la informația că ieșirea bărbaților din Transnistria este interzisă: „Astfel de decizii nu au fost luate”

Liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski dezminte informațiile potrivit cărora în regiune s-ar pregăti mobilizarea bărbaților. Pe canalul său de Telegram, Krasnoselski spune că informațiile lansate de unele surse informaționale nu au nici o legătură cu realitatea transnistreană. 

„Din nou trebuie să revenim la subiectul dezinformării. (…) Provocatorii își permit să vorbească despre ceea ce se întâmplă în lume, inclusiv în regiunea transnistreană, exprimând cu voce tare fantezii și presupuneri care nu au nimic de-a face cu realitatea transnistreană. (…) Declar oficial că astfel de decizii nu au fost luate de conducerea republicii”, a precizat Krasnoselski.

În final, el face un apel cetățenilor ca în această perioadă să se informeze din surse oficiale.

Reacția liderului vine după ce unele surse informaționale au lansat informații potrivit cărora în regiune s-ar pregăti mobilizarea bărbaților și li s-ar interzice ieșirea din Transnistria.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: