L-ar fi confundat cu un animal. Un bărbat de 31 de ani din raionul Briceni a fost rănit în timpul vânătorii
Full Article 2 minutes read

L-ar fi confundat cu un animal. Un bărbat de 31 de ani din raionul Briceni a fost rănit în timpul vânătorii

Un bărbat de 31 de ani din satul Cotiujeni, raionul Briceni, a fost rănit cu o armă de vânătoare. Incidentul a fost înregistrat în noaptea de 7 septembrie, în jurul orei 00:30. 

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni Eugenia Molceanov, bărbatul a suferit o plagă în regiunea bazinului. Acesta ar fi fost rănit cu un glonte de la o armă de vânătoare deținută de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate ca și victima.

În cadrul audierilor, suspectul le-a spus polițiștilor că incidentul s-a produs pe 6 septembrie. În jurul orei 19:00, cei doi s-au dus pe un câmp, unde urmau să vâneze animale sălbatice.

Victima avea o armă de vânătoare de model TOZ-63 deținută ilegal. Celălalt bărbat avea o armă de vânătoare de model IJ-58, pentru care avea permis. Ulterior, în jurul orei 22:30-00:00, cel de-al doilea bărbat a auzit niște sunete și, crezând că se apropie un animal, a dechis focul, rănindu-și consăteanul.

După ce a realizat că și-a rănit amicul, bărbatul l-a urcat în mașină și l-a transportat la Spitalul Raional Briceni, după care s-a întors acasă, a pus arma în safeu și a anunțat tată victimei despre cele întâmplate.

În prezent, victima este în secția reanimare. Oamenii legii nu au reușit să stabilească proveniența armei ilegale pe care o avea victima în momentul incidentului.

Cele două arme au fost ridicate și plasate într-un safeu al Inspectoratului de Poliție Briceni.

Bărbatul de 42 de ani care și-a rănit consăteanul este cercetat în stare de libertate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: