„Le mulțumesc tuturor fermierilor”. Maia Sandu, mesaj de Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare
Full Article 2 minutes read

„Le mulțumesc tuturor fermierilor”. Maia Sandu, mesaj de Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare. Şefa statului şi-a exprimat aprecierea față de oamenii care lucrează în acest domeniu.

„Le mulțumesc tuturor fermierilor, mari sau mici, pentru munca pe care o fac. Ei nu doar își hrănesc familia, comunitatea și țara – ei asigură cu locuri de muncă sute de mii de oameni din satele noastre. Mulțumesc și celor care muncesc în industria de prelucrare, iar pe antreprenorii din această ramură îi încurajez să aplice tehnologii inovative și prietenoase mediului, pentru a aduce un produs gustos și sănătos pe masa consumatorului”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

„Obiectivul nostru este să dezvoltăm o agricultură rezilientă la schimbările climatice și competitivă. Să cultivăm produse de calitate, să dezvoltăm ramura de prelucrare și să facem din inscripția „Fabricat în Moldova” un lucru firesc pe piețele lumii”, a mai spus șefa statului.

Totodată, Maia Sandu a trecut în revistă măsurile luate de autorități pentru a sprijini sectorul agricol.

Menționăm că în fiecare an, în cea de-a patra duminică a lunii noiembrie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria de Prelucrare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: