Liceul „Mihai Eminescu” din Drochia intră în carantină. Opt profesori au fost testați pozitiv cu COVID-19
Full Article 1 minutes read

Liceul „Mihai Eminescu” din Drochia intră în carantină. Opt profesori au fost testați pozitiv cu COVID-19

Liceul Teoretic „M. Eminescu” din orașul Drochia și-a sistat activitatea, începând de astăzi. Anngajații instituției se vor afla timp de două săptămâni în carantină, după ce opt cadre didactice au fost testate pozitiv cu COVID-19.

„Cu părere de rău, suntem nevoiți să sistăm activitatea Liceului Teoretic „M. Eminescu” din or. Drochia, din data de 22.09.2020, pînă la data de 06.10.2020, în legătură cu depistarea de cazuri confirmate pozitiv cu noul virus COVID-19 în rîndul cadrelor didactice (8 cazuri)”, a anunțat Alexei Vasilean, președintele Comisiei raionale extraordinare de sănătate publică din Drochia, care este și președintele raionului.

Oficialul a precizat că instituția va activa în regim online, iar durata sistării activității poate fi revizuită în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Potrivit Ministerului Sănătății, în raionul Drochia sunt, în prezent, 767 de persoane sub supraveghere medicală din cauza pandemiei de COVID-19. În total, au fost confirmate 610 cazuri și au fost înregistrate 26 de decese.

Buna ziua.Cu părere de rău, suntem nevoiți să sistăm activitatea LT M. EMINESCU din or. Drochia, din data de…

Posted by Alexei Vasilean on Tuesday, September 22, 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: