LIVE Adunarea „Moldova Europeană”: Maia Sandu și Roberta Metsola se adresează moldovenilor
Full Article 50 second read

LIVE Adunarea „Moldova Europeană”: Maia Sandu și Roberta Metsola se adresează moldovenilor

Adunarea „Moldova Europeană” din 21 mai, care are drept scop să arate că moldovenii își doresc să facă parte din Uniunea Europeană, a început. Șefa statului Maia Sandu și Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, vor ține un discurs în fața moldovenilor. Evenimentul va avea două părți: adresări către cetățeni și un program artistic.

Evenimentul a început la ora 11:00 cu intonarea imnului Republicii Moldova de către Valentina Naforniță. Ulterior, Moldova Youth Orchestra și corul „Moldova” a intonat și imnul Uniunii Europene.

Adunare „Moldova Europeană” are loc în același timp la Chișinău, dar și în alte 33 de capitale și orașe europene, unde „diaspora noatră va fi împreună cu noi pentru a spune într-un glas că Moldova vrea să fie membră a UE”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: