(VIDEO) Corupția din justiție. Șefa PA Veronica Dragalin a organizat o conferință de presă
Full Article 30 second read

(VIDEO) Corupția din justiție. Șefa PA Veronica Dragalin a organizat o conferință de presă

Șefa Procuraturii Anticorupție (PA) Veronica Dragalin a organizat pe 1 februarie o conferință de presă cu subiectul „Corupția din justiție”.

Șefa PA a vorbit despre avocații, judecătorii și procurorii corupți din sistem, care formează un cerc vicios. Aceasta a amintit despre cazurile recente de rezonanță, când mai mulți apărători au fost reținuți, fiind bănuiți de trafic de influență.

 

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: