LIVE Premierul României Nicolae Ciucă, la Chișinău. Declarații de presă alături de Dorin Recean
Full Article 30 second read

LIVE Premierul României Nicolae Ciucă, la Chișinău. Declarații de presă alături de Dorin Recean

Premierul României Nicolae Ciucă, aflat la Chișinău, susține declarații alături de prim-ministrul Republicii Moldova Dorin Recean. Oficialii au ieșit în fața presei în clădirea Guvernului de la Chișinău. 

Înaintea conferinței de presă, Ciucă și Recean au avut o discuție tet-a-tet, după care au discutat în formatul lărgit al delegațiilor Republicii Moldova și al României.

La Chișinău, prim-ministrul României se va mai întâlni cu președinta Maia Sandu și președintele legislativului Igor Grosu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: