LIVE Remanieri guvernamentale? Premierul Natalia Gavrilița, declarații de presă
Full Article 50 second read

LIVE Remanieri guvernamentale? Premierul Natalia Gavrilița, declarații de presă

Premierul Republicii Moldova Natalia Gavrilița oferă declarații. Înaintea briefingului de presă, anunțat de Guvern, nu s-au comunicat detalii despre subiectul declarațiilor premierului. De menționat că înainte de aceasta, la Președinție, a avut loc o ședință. Deputatul PAS Radu Marian a spus că s-a discutat despre remanieri guvernamentale. 

De menționat că mai mulți jurnaliști au scris astăzi, pe surse, că urmează demisia guvernului Gavrilița.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: