LIVE Ședința Parlamentului: ce subiecte vor fi discutate de deputați 
Full Article 2 minutes read

LIVE Ședința Parlamentului: ce subiecte vor fi discutate de deputați 

Parlamentarii s-au întrunit în ședință. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de ieri, proiectul ordinii de zi a ședințelor plenare pentru 7-14 aprilie 2022.

În această perioadă, urmează a fi votate, în lectură finală, proiectul de lege pentru ratificarea Contractului de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții pentru realizarea Proiectului ”Eficiența energetică în Republica Moldova”; proiectul de modificare a Legii cu privire la Procuratură; proiectele de modificare a Codului Fiscal și Codului contravențional.

De asemenea, în lectura a doua vor fi supuse votului proiectele de modificare a Legii privind activitatea băncilor și Legii cu privire la organizațiile de creditare nebancară; Legii privind organizarea judecătorească și Legii cu privire la statutul judecătorului.

La fel, în cea de-a doua lectură vor fi prezentate proiectele de lege privind activitatea de asigurare și reasigurare și privind calitatea aerului atmosferic.

Pentru dezbateri în prima lectură sunt propuse proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (Legea privind Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova; Legea cu privire la libertatea de exprimare ș.a.); proiectul de lege cu privire la învățământul dual; proiectul de lege cu privire la condominiu; proiectul de lege privind modificarea Legii cu privire la ajutorul social; proiectul de lege pentru modificarea Legii cu privire la gazele naturale, Legii cu privire la energetică și Codului penal.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: