LIVE Ședința Parlamentului: principalele proiecte care vor fi examinate 
Full Article 1 minutes read

LIVE Ședința Parlamentului: principalele proiecte care vor fi examinate 

Parlamentul s-a întrunit în ședință plenară. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, ieri, proiectul ordinii de zi a ședințelor în plen pentru perioada 24-31 martie 2022.

Potrivit proiectului, vor fi examinate în cea de-a doua lectură modificările la Legea cu privire la mărimea, modul și termenele de achitare a primelor de asigurare obligatorie de asistență medicală și la Legea privind azilul în Republica Moldova.

De asemenea, în lectura a doua urmează a fi votate proiectele privind modificarea Codului electoral și Codului penal, Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice, Legii cu privire la organizarea activității notarilor și Legii privind procedura notarială, precum și cel de modificare a Legii  privind declararea averii și a intereselor personale.

Mai multe proiecte sunt propuse pentru examinare în prima lectură. Printre acestea –  proiectul de lege pentru fondarea Parcului Național „Nistrul de Jos”; ratificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD; mai multe proiecte de modificare a legislației fiscale.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: