Locuitorii din stânga Nistrului, care s-au întors în Republica Moldova cu cursa Milano-Chișinău, au fost puși în carantină
Full Article 1 minutes read

Locuitorii din stânga Nistrului, care s-au întors în Republica Moldova cu cursa Milano-Chișinău, au fost puși în carantină

Locuitorii din stânga Nistrului, care s-au întors din Italia cu același cursă cu care a venit și femeia infectată de coronavirus, sunt plasați în carantină. Potrivit portalului „Первый Приднестровский”, aceștia nu au simptome de boală.

„Toți cei cinci sunt acasă, dar se află sub supravegherea medicilor. La fiecare patru ore le măsurăm temperatura. Din rezerva oficială le-am oferit lămpi bactericide. În prezent, întreprindem toate măsurile necesare”, a declarat Ruslan Mova, ministrul de Interne din regiunea transnistreană.

Amintim că o moldoveancă de 48 de a ajuns sâmbătă, 7 martie, la Chișinău, cu o cursă Milano-Chișinău. Aceasta era în stare gravă și a fost diagnosticată cu COVID-19, fiind internată inițial în Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”, iar ulterior, transferată la Spitalul Republican din capitală.

Menționăm că autoritățile din Republica Moldova nu au reușit, deocamdată, să identifice 14 persoanele care au zburat alături de moldoveanca infectată cu COVID-19, care a ajuns sâmbătă la Chișinău.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: