LOT Polish Airlines își extinde afacerile în Moldova. Va opera mai multe zboruri și va diversifica destinațiile
Full Article 50 second read

LOT Polish Airlines își extinde afacerile în Moldova. Va opera mai multe zboruri și va diversifica destinațiile

Operatorul aerian polonez LOT Polish Airlines urmează să-și extindă afacerile în Republica Moldova. Compania își va mări frecvența de zboruri de la Chișinău, iar totodată își va diversifica și destinațiile. Anunțul a fost făcut, pe 6 aprilie, de premierul Dorin Recean în cadrul unei conferințe de presă comune cu omologul său polonez Mateusz Morawiecki.

„Vreau să mulțumesc companiei LOT că a acceptat să-și extindă operațiunile în Republica Moldova. Vom avea o creștere și mai mare a frecvenței zborurilor de la Chișinău și diversificarea destinațiilor. Sunt sigur că vom putea oferi un mediu competitiv pentru companiile internaționale, inclusiv LOT pentru a-și crește afacerile la Chișinău, asigurând cetățeniilor moldoveni și polonezi oportunități de călătorii. Acest lucru este important și pentru sudul vestul Ucrainei”, a declarat premierul Recean.

De menționat că, în prezent, compania aeriană LOT operează circa 13 curse pe săptămână între Varșovia și Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: