Lovitură pentru Trump! Twitter, Facebook și Instagram au înghețat conturile lui
Full Article 2 minutes read

Lovitură pentru Trump! Twitter, Facebook și Instagram au înghețat conturile lui

După incidentele din 6 ianuarie din SUA în care susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul, Twitter, Facebook și Instagram au înghețat conturile președintelui SUA.

Twitter a anunțat că a blocat contul lui Donald Trump pentru următoarele 12 ore, iar Facebook și YouTube au retras mesajul video în care liderul statului american în exercițiu declara, din nou, nefondat, că alegerile din SUA au fost fraudate și le-a cerut protestatarilor să meargă la casele lor.

„Ca urmare a situației violente fără precedent și în curs din Washington, DC, am solicitat eliminarea a trei tweets @realDonaldTrump care au fost postate mai devreme pentru încălcări repetate și severe ale politicii noastre de integritate civică”, a anunțat Twitter, citat de BBC.

Dacă Trump nu șterge cele trei mesaje, contul său va fi blocat în continuare.

Contul lui Trump ar putea fi șters permanent

Twitter a avertizat că Trump ar urma să rămână „PERMANENT” fără contul @realDonaldTrump, dacă mai încalcă prevederile de integritate.

Amintim că patru persoane au decedat în timpul violenţelor care au avut loc miercuri în zona Capitoliului, a anunţat şeful Poliţiei Districtului Columbia, Robert Contee, citat de CNN, conform News.ro.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: