Lunohod vrea să devină președintele Moldovei. Ce le promite alegătorilor?
Full Article 3 minutes read

Lunohod vrea să devină președintele Moldovei. Ce le promite alegătorilor?

Motanul Lunohod vrea să devină președintele Republicii Moldova. Despre acest lucru a anunțat pe pagina sa de Facebook. Motanul promite că le dăruiască oamenilor „grijă și atenție” și să câștige „atenția și dragostea partenerilor externi”. De asemenea, Lunohod a menționat că nu are buzunare și prin urmare nu le va umple cu „bani veniți din contrabandă, trafic de influență și alte ilegalități”.

Lunohod menționează că nu a vrut să se implice în această campanie electorală, însă este dezamăgit de candidați.

„Urmăresc și citesc platformele electorale ale candidaților și mi se face rușine. Din nou ni se promit pensii, drumuri, o luptă aprigă cu corupția, o punte cu Europa sau Evrozăs… și alte povești, în care, din păcate, Președintele nu are nici un rol, pentru că el nu e nici Guvern, nici Parlament, nici măcar Autoritate Locală”se arată pe pagina sa de Facebook.

Dragi prieteni, De mulți ani, țara noastră trece printr-un „proces de tranziție”, prin „schimbări”, care trebuie să ne…

Posted by Lunohod on Saturday, 3 October 2020

Lunohod mai scrie că președintele este un simbol al schimbării, de lucruri și atitudine iar oamenii au obosit de atâtea lupte pentru putere: „Oamenii au nevoie de un președinte #CuMinte. De un președinte, care să dea tonul schimbărilor, să fie un garant al normalității și să fie privit cu încredere de oamenii acestei țări, dar și de prietenii noștri, care ne ajută să facem ceva din țara asta. De asta, eu cred că sunt cel mai potrivit candidat pentru postul de președinte”.

Motanul menționează că nu vrea să facă nicio promisiune, dar poate să le garanteze oamenilor că le va dărui grijă și atenție și va fi alături de ei: „Eu nu mă tem de oameni. Mie îmi place să fiu parte din viața lor. De asta, nu o să mă ascund după pază, mașini blindate, clădiri imense. Eu am venit dintre oameni și vreau să fiu printre ei. Aproape, alături”.

De asemenea, Lunohod promite că nu va fura, pentru că are nevoie doar de „puțină mâncare, grijă și atenție”. Acesta atrage atenția că nu are buzunare, prin urmare nu le va putea umple cu „bani veniți din contrabandă, trafic de influență și alte ilegalități”.

Ca un candidat adevărat, Lunohod nu a uitat nici de politica externă: „Eu voi câștiga atenția și dragostea partenerilor externi. La toți, nu selectiv. Eu sunt frumos și plăcut, de asta, ei își vor dori să stăm la o masă. Din această relație vom avea de câștigat. Pentru că fără suportul lor, fără investițiile străine și cel mai important, fără recunoaștere internațională…nu ne vom mișca din sărăcia în care suntem”.

Amintim că, anul trecut, Lunohod a candidat și în cadrul alegerilor parlamentare. Atunci, el a promis că le va dărui oamenilor și pisicilor fericire, iar sloganul său a fost „Împreună, vom pune laba pe țară”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: