„M-am dus la piață și au vrut să se fotografieze cu mine”. Cine este Stefania, cea căreia i-a fost dedicată piesa câștigătoare de la Eurovision?
Full Article 2 minutes read

„M-am dus la piață și au vrut să se fotografieze cu mine”. Cine este Stefania, cea căreia i-a fost dedicată piesa câștigătoare de la Eurovision?

Melodia „Stefania”, cu care trupa Kalush Orchestra a câștigat ediția din acest an a competiției Eurovision, a fost compusă de către solistul Oleg Pasiuk pentru mama sa, Stefania. Potrivit interpretului, după participarea la Eurovision, faima s-a revărsat și asupra ei. Femeia a acordat un interviu pentru postul de televiziune ucrainean „1+1”, în care a povestit cum este să fii recunoscut în stradă, mai ales că însăși Prima Doamnă a Ucrainei Elena Zelenski a felicitat-o public pentru succesul fiului său.

Cea mai populară mamă a Europei lucrează în calitate de vânzătoare. Aceasta spune că nu este ușor să fii renumit: „Am mers la piață, mă uitam la ceva și o femeie îmi spune: „o, doamna Stefania, mamă-celebră, pot să fac o fotografie cu dumneavostră? Eu i-am spus: puteți, dar pentru ce? Dacă era fiul meu, mai înțeleg, dar eu la ce vă trebuiesc?”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KALUSH (@kalush.official)

Femeia mai spune că visa ca fiul său să lucreze în domeniu IT, însă l-a susținut atunci când a aflat că el vrea să devină artist. Acum este fana trupei Kalush Orchestra și citește toate comentariile de pe YouTube. Pe de altă parte, nu se poate resemna cu stilul vestimentar al lui Oleg. Mărturisește că a fost șocată când a văzut că acesta a început să poarte pantaloni largi.

Îi spuneam: se îmbracă așa doar boschetarii. Acum este bărbat în toată firea, însă în clasa a 7-a era micuț, slab, iar pantalonii cu 10 mărimi mai mari”, povestește ea.

Oleg Pasiuk spune că a decis să compună o melodie pentru mama sa, întrucât în copilărie îi spunea rareori cât de mult o iubește. Acum, toată Europa știe acest lucru.

Stefania a primit un mesaj de felicitare și din partea Elenei Zelenski.

„Ne mândrim cu fiul dumneavoastră. Alături de dumneavoastră ne bucurăm de succesul Kalush Orchestra la Eurovision. Pentru că fiecare victorie de acest fel, chiar și în domeniul culturii, este o victorie acum pentru Ucraina în războiul său”, a scris aceasta pe Telegram.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: