Maia Sandu a discutat cu omologul său azer despre cooperarea în domeniul energetic
Full Article 40 second read

Maia Sandu a discutat cu omologul său azer despre cooperarea în domeniul energetic

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut pe 22 decembrie o discuție telefonică cu Președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev.

Agenda discuțiilor s-a referit la relațiile dintre țările noastre, în contextul regional complicat.

Cei doi șefi de stat au apreciat rezultatele cooperării bilaterale între cele două țări pe parcursul anului 2022. Aceștia au agreat să continue cooperarea în domenii de interes precum cel energetic și agricol.

Amintim că Maia Sandu a mai discutat cu omologul său azer și în luna martie. Atunci, agenda discuțiilor s-a referit și la acțiunile necesare pentru a spori reziliența economică a țării noastre, inclusiv prin consolidarea relațiilor comerciale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: