Maia Sandu a invitat oamenii de afaceri din Japonia să investească în Moldova
Full Article 40 second read

Maia Sandu a invitat oamenii de afaceri din Japonia să investească în Moldova

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu s-a întâlnit, la Tokyo, cu membrii Federației japoneze a oamenilor de afaceri, Keidanren. Organizația întrunește circa 1500 de companii și 150 de asociații și uniuni ale economiei nipone.

Șefa statului a mulțumit reprezentanților businessului nipon pentru interesul lor față de țara noastră și și-a exprimat aprecierea pentru investițiile japoneze din Moldova.

Președinta Maia Sandu a menționat că în prezent, în Moldova, există 13 companii cu capital japonez care au deschis întreprinderi, au creat peste 6000 mii de locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economică a țării noastre.

„Totodată, mai avem multe sectoare ce pot fi valorificate de investitorii japonezi, cum ar fi IT, agricultura sau energia regenerabilă”, a comunicat Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: