Maia Sandu a invitat oamenii de afaceri din Japonia să investească în Moldova
Full Article 40 second read

Maia Sandu a invitat oamenii de afaceri din Japonia să investească în Moldova

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu s-a întâlnit, la Tokyo, cu membrii Federației japoneze a oamenilor de afaceri, Keidanren. Organizația întrunește circa 1500 de companii și 150 de asociații și uniuni ale economiei nipone.

Șefa statului a mulțumit reprezentanților businessului nipon pentru interesul lor față de țara noastră și și-a exprimat aprecierea pentru investițiile japoneze din Moldova.

Președinta Maia Sandu a menționat că în prezent, în Moldova, există 13 companii cu capital japonez care au deschis întreprinderi, au creat peste 6000 mii de locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economică a țării noastre.

„Totodată, mai avem multe sectoare ce pot fi valorificate de investitorii japonezi, cum ar fi IT, agricultura sau energia regenerabilă”, a comunicat Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: